Osmrtnice smrtovnice
Naslovnica >Studiji >Poslijediplomski studiji >Doktorski studij - Biomedicina i zdravstvo >Promocije doktorata  
Promocije doktorata

Nakon obrane, a prije izdavanja potvrde o obranjenom doktorskom radu potrebno je ispuniti Aplikaciju za pristup promociji doktora znanosti. Ista se ispunjava i ukoliko pristupnik ne želi prisustvovati promociji. U tu svrhu, potrebno je ispuniti aplikaciju na sljedećem linku: http://www.unizg.hr/doktorati/

Kako biste ispunili aplikaciju potreban Vam je AAI@EduHr korisnički račun. Na sljedećem linku možete provjeriti tko su AAI koordinatori na Vašoj matičnoj ustanovi: http://www.aaiedu.hr/aai_status.php

Ukoliko ne možete naći svoju matičnu ustanovu na popisu, za otvaranje i uređivanje AAI@EduHr korisničkog računa molimo javiti se na Medicinski fakultet, Odsjek za informatičku djelatnost, soba 207, II. kat, kod gospodina Željka Tatića, ponedjeljkom, srijedom i petkom 8:00 – 11:00 h te utorkom i četvrtkom 13:00 – 16:00 h. Za otvaranje ili promjenu korisničkog računa potrebno je predočiti osobnu iskaznicu (zaposlenici), indeks, ili identifikacijsku karticu studenta.

Obavijest o ispunjenoj aplikaciji potrebno je poslati na e-mail adresu: promocija.doktorati@mef.hr.

Prema Odluci Sveučilišta u Zagrebu od 18. listopada 2012. bez ispunjene aplikacije nije moguće izraditi potvrdu o obranjenom doktoratu, diplomu niti prisustvovati promociji doktorata znanosti.

Nakon uspješno obranjenog doktorskog rada, pristupnici se upućuju na promociju doktora znanosti koje organizira Sveučilište u Zagrebu.

Sveučilište u Zagrebu izdaje knjigu doktora znanosti na hrvatskom jeziku s osnovnim podacima o doktorima znanosti i njihovim znanstveno- istraživačkim projektima te će na internetskoj stranici Sveučilišta biti objavljeni isti podaci o promoviranim doktorima znanosti na engleskom jeziku.

Osim aplikacije, da bi zadovoljili sve zahtjeve potrebne za promociju, pristupnici su dužni uplatiti 900,00 kn za troškove promocije i izrade diplome na žiro račun Sveučilišta Ukoliko ne žele prisustvovati promociji, moguće je uplatiti 450,00 kn samo za troškove izrade diplome na isti žiro račun. Podaci za uplatu nalaze se ovdje.

Sve dodatne informacije oko ispunjavanja aplikacije i uplata vezanih uz promociju:

Željka Vrančić
Tel: 4566-916
Fax: 4590-256
promocija.doktorati@mef.hr
zeljka.vrancic@mef.hr

11111111111