Naslovnica >Upisi >Diplomski studij >Obavijesti  
Obavijesti
 UPISI - POTVRDA O ZDRAVSTVENIM I PSIHOFIZICKIM SPOSOBNOSTIMA ZA STUDIJ MEDICINE
 

Pristupnici za upis Sveučilišnog integriranog preddiplomskog i diplomskog studija medicine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, prilikom prijave za polaganje razredbenog ispita na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu dužni su priložiti potvrdu nadležnog liječnika službe za školsku i adolescentnu medicinu o zdravstvenim i   psihofizičkim sposobnostima za studij medicine.

Pristupnicima koji dolaze iz drugih zemalja u kojima postoji služba za školsku i adolescentnu medicinu, potvrda o zdravstvenim i psihofizičkim sposobnostima za studij medicine će se uvažiti.

Ukoliko u zemljama iz koji dolaze ne postoji služba za školsku i adolescentnu medicinu, pregled za izdavanje potvrde o zdravstvenim i psihofizičkim sposobnostima za studij medicine moguće je obaviti u Centru za zdravstvenu djelatnost Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Pregledi se obavljaju u ambulanti Centra za zdravstvenu djelatnost Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, na adresi Šalata 4 (prizemlje, lijevo), uz prethodnu predbilježbu na e-mail adresu: studamb@mef.hr.

Pristupnici sa sobom trebaju ponijeti: osobne dokumente (osobna iskaznica ili putovnica), potvrdu o provedenom cijepljenu u predškolskoj i školskoj dobi i medicinsku dokumentaciju koju posjeduju o do sada utvrđenim bolestima i poremećajima zdravlja.

Voditelj Centra za zdravstvenu djelatnost Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

Prof. dr. sc. Vesna Jureša, dr. med.

specijalist školske medicine

 


 
2014-06-06
Na vrh
 Priručnik sa zadatcima za upis na Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu
 

Priručnik sa zadatcima za upis na Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu

Obavještavamo vas da je u izdanju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Medicinske naklade - Zagreb objavljen Priručnik sa zadatcima za upis na Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu (prof. dr. sc. Floriana Bulić Jakuš - urednica biologije, dr. sc. Maja Balarin - urednica fizike, prof. dr. sc. Jasna Lovrić - urednica kemije).

Priručnik je moguće kupiti u Zagrebu u knjižarama Medicinske naklade:

- Vlaška 90 (radno vrijeme 8.00 - 20.00 sati radnim danom, 8.00 - 14.00 sati subotom) i

- Cankarova 13 (radno vrijeme 7.30 - 15.30 sati radnim danom)

ili

- telefonska narudžba/kupovina (01 3779 444, 01 4640 647) - plaćanje pouzećem

- web knjižara - http://www.medicinskanaklada.hr

Cijena priručnika: 70,00 kn

 


 
2012-06-14
Na vrh