Naslovnica >Upisi >Stalno medicinsko usavršavanje  
Stalno medicinsko usavršavanje

          Prijava za pojedine tečajeve

O svakom tečaju možete dobiti detaljnije informacije putem tzv. preliminarne prijave; a) putem dopisnice priložene u knjižici "Program stalnog medicinskog usavršavanja (2008/09.)", koju možete nabaviti u referadi Fakulteta, ili b) kontaktiranjem gosp. Maria Cveka putem elektroničke pošte sa kodom tečaja koji vas interesira.
Na Vama je da po pročitanom programu izdvojite brojeve tečajeva za koje ste detaljnije zainteresirani (npr. 4, 6, 9, 12, itd.), te nam ih kroz jednu od dvije gore navedene mogućnosti dostavite.
Preliminarna prijava ne znači i automatski službenu prijavu za određeni tečaj, već ona odnosno Vi ulazite u adresar određenog tečaja prema kojem se i dostavljaju prve obavijesti o tečaju i gdje se između ostalog nalazi službena prijavnica za tečaj.

Svi zainteresirani (potencijalni polaznici) koji nam se obrate, dobit će povratno detaljnije obavijesti o tečajevima koje su naveli, i to, okvirno, najmanje mjesec dana prije termina početka održavanja tečaja.

U tim obavijestima bit će vidljivo točno vrijeme i mjesto održavanja tečaja, visina kotizacije te gdje i kako se uplaćuje, rasporedi predavanja s temama, broj bodova te ostale potankosti. U privitku će se nalaziti i pristupnica za sudjelovanje na određenom tečaju.
Termini održavanja tečajeva navedeni u knjižici najčešće su samo okvirni, tako da je moguća njihova promjena (na kasnije), ili u slučaju objektivno/tehničkih problema, može se dogoditi da se tečaj uopće ne održi.

NAPOMENA: Kod večine tečaja broj polaznika je ograničen.
 Više informacija možete naći ovdje!
 Download:
Preliminarna prijavnica za poslijediplomski tečaj (SMU1)
Prijavnica za poslijediplomski tečaj (SMU2)
Izvješče o održanom poslijediplomskom tečaju I kategorijeMario Cvek dipl. nov.
e-mail: mcvek@mef.hr
Tel.: 45 66 966
Fax: 45 90 270

Odjel za stalno medicinsko usavršavanje
Sveučilište u Zagrebu, Medicinski fakultet
Šalata 3b, 10 000 Zagreb, Hrvatska