Osmrtnice smrtovnice
Naslovnica >Studenti >Studentski zbor >CROSS  
CROSS

ŠTO JE CROSS?!          Croatian Student Summit (CROSS) je međunarodni znanstveni kongres studenata i mladih znanstvenika biomedicinskih fakulteta.

        Projekt je pokrenuo Studentski zbor Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu akademske godine 2004./2005., a kao suradnici u projekt su bili uključeni Stomatološki, Veterinarski i Farmaceutsko-Biokemijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

        Šesti kongres u nizu, koji će se održati od 24. - 27.3.2010. na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, Šalata 3b, također organizira Studentski zbor Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu sa gore navedinim fakultetima kao suradnicima.

         Na kongresu se može sudjelovati kao slušač na predavanjima i ostalim kongresnim događanjima, a može se i predstaviti rezultate svojih znanstvenih radova (poster ili oralna prezentacija).

         Kongres koji se održava pred internacionalnim auditorijem nije samo izvanredna prilika za stjecanje poznanstava i prijateljstava za budući profesionalni radni vijek, nego i izvanredna prilika za uvježbavanje svojih izlaganja kojih će biti priličan broj u Vašoj karijeri bez obzira kojim se područjem medicine bavili.

 

        Službeni jezici su hrvatski i engleski.


        Za više informacija posjetite službenu stranicu CROSS-a.

 Radujemo se Vašem dolasku!

 

11111111111