Osmrtnice smrtovnice
Naslovnica >Studenti >Studentski zbor >Mentorski sustav  
Mentorski sustav

             Mentorski sustavje ogranak Studentskog zbora Medicinskog fakulteta, zadužen za upoznavanje novih studenata sa Fakultetom tijekom prve godine studija, te usmjeravanje kako se što bolje i lakše snaći na Fakultetu. Sustav čine mentori viših godina studija. Svaki mentor zadužen je za 1 upisnu grupu studenata prve godine (10 - 12 studenata). Svaki student dobiva broj svog mentora ili njegov e-mail, te mu se može javiti ukoliko mu je potrebna bilo kakva informacija vezana uz studij i/ili mogućnosti učlanjenja u široki spektar izvannastavnih aktivnosti.

          Osim mentorstva brucošima, Mentorski sustav već niz godina sudjeluje u predstavljanju Medicinskog fakulteta na Smotri Sveučilišta, gdje mentori razgovaraju s budućim brucošima i pomažu im u odluci da li da se upišu na Medicinski fakultet razgovarajući s njim o tome što ih na studiju uistinu čeka.

           Članom Mentorskog sustava može postati svaki student od druge godine nadalje koji ima volju svoje iskustvo studija podijeliti s drugima i zbilja pomoći našim budućim kolegama da im studij na našem Fakultetu od prvog dana bude lijepo iskustvo.

 

Voditeljica Mentorskog sustava

Tamara Tačigin

11111111111