Medicina i tehnologija
Wednesday, 22 July 2015
Opširnije...Kada je u 1930-im godinama antropolog Louis Leakey (1903.-1972.) pronašao kamene rukotvorine na nalazištu Olduvai Gorge u Tanzaniji, većina je znanstvenika povezala otkriće proizvodnje oruđa – koje se pojavilo prije otprilike 2,5 milijuna godina – s pojavom čovječnosti. Čovjek je jedino biće na Zemlji koje se u pravome smislu riječi koristi tehnologijom, a tehnologija se uz jezik smatra kardinalnom odrednicom čovještva.
 
Publicirani radovi nastavnika i suradnika MEF - prosinac 2014./svibanj 2015.
Tuesday, 17 February 2015

Opširnije...STUDMEF u suradnji sa Središnjom Medicinskom Knjižnicom (SMK) započinje s realizacijom zajedničkog projekta čiji je cilj informirati korisnike MEFovih stranica o znanstveno-publicističkoj djelatnosti naših nastavnika i suradnika MEFa.

Na stranicama studmefovog Pub-a objavljivat ćemo radove naših nastavnika i suradnika publicirane u određenom razdoblju. Stranice će se obnavljati dva puta mjesečno, i sadržavati će osnovne informacije u objavljenim radovima. Biti će obuhvaćeni radovi objavljeni u časopisima dostupnim našoj knjižnici. Gdje to bude moguće uz naslove radova ćemo objavljivati i dostupne članke. 

Pozivam na suradnju sve članove i suradnike MEFa koji  će publicirati udžbenike, priričnike i/ili ostalu nastavnu literaturu i žele da se isto objavi na stranicama STUDMEFa da kontaktiraju Uredništvo.

 
Call of Duty za bolju kiruršku karijeru
Monday, 04 May 2015

Opširnije...

 Sati provedeni za računalima I playstationom u rukama možda ipak nisu sasvim uzalud, pogotovo kirurzima! Smile

Komentar

 
Humanitarni koncert "Veliko srce malom srcu"
Friday, 03 April 2015
Opširnije...Studentska kardiološka sekcija Mediciniskog fakulteta u Zagrebu, u suradnji sa udrugom EMSA (European Medical Student's Assosication) Zagreb poziva na humanitarni koncert,  "Veliko srce malom srcu" koji će se održati 13. travnja 2015. godine, s početkom u 19 sati u

Komentar

 
Anatomija - digitalno doba vs tradicionalni pristup
Monday, 23 March 2015
Opširnije...U zadnje vrijeme anatomski zavodi suočeni su sa deficitom kadavera te se sve češće javlja potreba za alternativnim načinima učenja. Istovremeno se razbuktava digitalna revolucija koja za posljedicu ima konverziju sve veće količine informacija i materijala, pa tako i anatomskih, u virtualni oblik. No može li multimedija nadjačati duboko ukorijenjen tradicionalni pristup te na taj način donijeti revoluciju i u anatomski kurikulum?

Komentar

 
Projekti Uredništva STUDMEFa za 2015.
Thursday, 19 March 2015
Opširnije...Našim i vjernim i povremenim posjetiocima najavljujemo nekoliko sjajnih projekata pokrenutih u okviru Uredništva STUDMEFa. Krećemo sa četiri projekta za koje vjerujemo da će privući pažnju mnogih naših vjernih i povremenih fanova:

Komentar

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 Sljedeća » Kraj »»

Vijest tjedna

Registrirajte se i moći ćete pregledavati zaštićene sadržaje.
Sve o otvaranju korisničkog računa te prava i obaveze koja proizlaze iz toga možete naći OVDJE
 

Iz Arhive Culi smo da...

...
Opširnije...
TeaTime predavanje S novom ak. godinom nastavljamo s TeaTime predavanjima, 11. po redu. Za gosta predav...
Opširnije...
generacija 2022.Želimo toplu dobrodošlicu našim novim kolegicama i kolegama - brucošima koji su već odradili dva najznačajnija pr...
Opširnije...

Galerije

Jeste li znali da...

... da se gotovo 40-50% tjelesne topline može izgubiti preko glave (nepokrivene kapom ili šeširom) budući je glava jako dobro prokrvljena

Korisnički račun


Zaboravili ste lozinku?
Ako još nemate Korisnički račun, možete ga kreirati ovdje.

Kalendar

« < Listopad 2020 > »
P U S C P S S
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Nadolazeći događaji

Bez dogadaja

Posljednji komentari

No comment...

Tko je online

Statistika

Korisnika: 174
Novosti: 1625
Linkova: 0

Preuzmi vijesti