E sad, riješili smo sve službene teme, a nismo onu najslađu i najvažniju. Kamo na kavu kad vam propadne pokus, ostavi vas demos/ljubavnik, zakasnite na seminar, padnete ispit, ne stignete na reprizu kakve meksičke sapunice (iz srcedrapateljnih razloga su svi razlozi tužni, jer za one vesele ionako imate dovoljno razloga za zalijevanje kavom.)

Metastaza, kontejner ili jednostavno "Braća Radić"

Iako ime podsjeća na pečenjare iz B produkcija prošle države, kamiondžijska odredišta na staroj Karlovačkoj ili pak dečke koji su trenutačno na promatranju u Leoglavi, iznenadit ćete se koliko će vas puta Radić okrijepiti sasvim pristojnom kavom, hot dogom ili sendvičem. A ako vam koji put bude i teško (jer vas je demos "napucao", profesor vam je neprimjereno dao ocjenu ispod vašeg očekivanja i tome slično) uvijek možete sada već legendarnom bartenderu Saši doći i plakati na ramenu. Budite sigurni da će vas Saša saslušati i onako, originalno bartenderovski poučiti o životu i bitku.

Inače, "Radića" će te locirati na sjevernom izlazu, odmah do kioska, rampe i Zavoda za histologiju. U tako elitnom kvartu je davno počela ljubavna priča studenata i Radića koja traje još i danas.
Tijekom vremena ovo kultno mjesto je dobivalo razna imena: kontejner, metastaza, ili danas jednostavno "kod Radića". Filogeneza ovih naziva seže u daleku povijest, dok se Radić sastojao od šanka i kemijskog WC-a. S vremenom je metastazirao na okolne strukture. Kako je do sada uzeo sve što je mogao gledajući prema svim stranama svijeta pouzdani izvori tvrde da se namjeravaju proširiti nagore i podići koji kat i namijeniti ih dnevnom odmoru neispavanih i umornih studenata - i sve to samo i isključivo za dobrobit studenata.


...Dvojki / Duji

Najbliža je ortopediji pa posljedično tome sve vrvi bijelim kutama i vanjskim fiksatorima. Iz istog razloga nije najpopularnije studentsko mjesto, osim ako baš ne želite započeti debatu o primjeni umjetnih kukova u žena s osteoporozom


Paviljonček

Slatko je sve to zamišljeno, ali gdje će ljudi piti čaj s rumom kada zahladni? Preporučamo za proljetno-ljetno-ranojesenske kave, a iz strateških razloga je na savršenom mjestu - imate na oku sve face koje dolazi na faks. "Jesi vidjela onu malu iz 7. grupe što je imala na sebi?..."Šalata

Bircevi niže niz brijeg tipične su masovke. Masovka označava društvenu pojavu gdje desetoro ili više napucava knjige iz netom položenog predmeta do Papaye ili Onog Kafića Ispod Koji Mijenja Ime Ko Prince i tamo neobuzdano slavi do zore.
Papaya je istovremeno i mjesto za sve moguće godišnjice, proslave, neslužbene brucošijade kojih obično organiziraju barem desetak, da budu sigurni da su napili baš sve brucoše. Nije rijetkost ni tulum povodom studentskih izbora i početka malonogometnog turnira. Iz svega toga razvidno je kako za tulum ne treba neki razlog. Dovoljno je da se milo prošetate do birca, sredite kao za oscara i pokažete rulji da to što studirate medicinu ne znači da ste autisti i da se ne možete zabavit ko ekonomisti. (Primijetiti rimu, molim!)

 
Metastaza, Kontejner ili "Braća Radić"
 
 
...Dvojka / Duja  
 
Paviljonček  
 
Šalata  
       
 

 
Famozni happening organizira se početkom veljače i obično se desi do svibnja. Da, svibnja! The Best će vas ugostiti u svom svojem sjaju, uz odgovarajuće goste. Ako budete imali sreće Jasmin Stavros bit će na gaži negdje u Sloveniji.

 

 

 

Bili ste sportaš? Još jeste? Puno jedete i pijete one šarene sokove? Zašto biste sve to zaboravili kada dođete na faks? Zašto skupljati kile i omlohavljene gluteusi, zašto da poginete mladi penjući se uz Schlosserove? Od nedostatka kiskika i muskulfibera.

 

 

 

Ako slabo pamtite imena i nemate pojma tko su vam kolege iz grupe...ispišite se sa faxa jer nećete ništa položiti. Šalimo se, pa tko bi pamtio te face, pogledajte samo na što liče?! Možda vam ovo ipak pomogne. A možda i ne. Popis studenata, of course.

 

 

 

Patite od glavobolje, nesanice, malaksalosti i umora? Muči vas PMS, klimakterij, impotencija?

NOVO!!! NOVO!!! NOVO!!

Imamo odgovore na sva pitanja. Samo nam pošaljite mail!

MAIL UNS AN!

0080-6342- Parliament


 

 

 

"Hoću Stipendiju!"
"A tko mene pita hoću li ja stipendiju?"

Stipendija, povoljna, u više rata, bez kamata i učešća.

Hoćeš stipendiju?


 

 

 

Ćuli ste da je uredništvo studentskog Weba puno transvestita i sociopata? I ostavili biste to samo za sebe? No, no, nooo...
Odmah podijelite korisnu informaciju s ostatkom studentskog svijeta. Pa kako bi vama bilo da vam to netko prešuti?!

 


 

 


 

Želite li podijeliti vaša iskustva s nama, nadopuniti i savjetovati Vodič za brucoše, pišite nam na:
urednistvo-studmefmef.hr

Pišite nam!