Home arrow Čuli smo arrow Čuli smo da... arrow Dobrodošli na nove stranice STUDMEFa
Dobrodošli na nove stranice STUDMEFa PDF Ispis E-mail
(1 glas)

Doc   
Sunday, 23 September 2007

Urednik STUDMEFa (Mirza Zizak)Dear posjetioci,
nakon višestrukog odgađanja konačno smo prešli na naše nove stranice. Pred vama je novi dinamički STUDMEF. Vjerujemo da će vam se dopasti i organizacijski i dizajnerski što možemo najviše zahvaliti našem Andreju. Dok smo stvarali ovu stranicu, a to je trajalo i trajalo, prolazili smo kroz više faza: od velikog entuzijazma do potpune depresije.  U nekoliko smo navrata i najavljivali otvaranje dinamičkih stranica međutim svaki put se dogodilo nešto nepredviđeno što je do daljnjeg zaustavljalo izradu stranica.

Konačno, dogovorili smo se da do "Dana brucoša" stranica mora biti predstavljena javnosti pa i pod cijenu da nismo sve završili. Dogovoreno, učinjeno. Stranica je pripremljena - zahvaljujući velikom radu Andreja koji je i pored toga što ima važan ispit za nekoliko dana (držite mu fige za sreću da sve prođe dobro) gotovo cijelu noć "glancao" stranice novog STUDMEFa.
Na kraju, iako smo to silno željeli, zbog tehničkih problema s glavnim webom, nismo vam se mogli predstaviti kad smo i namjeravali. Naime, dogodilo se da se u nekih sat vremena morala potpuno promijeniti naslovnica glavnog weba tako se i dogodilo da se nisu ispravili svi linkovi pa je brucošima, umjesto nove, predstavljena stara stranica STUDMEFa.  Greške se događaju i treba ih razumjeti. Bez obzira na početne probleme tu smo u novom izdanju. 

Primjetit ćete da se dio linkova još uvijek povezuje sa pojedinim stranicama starog STUDMEFa. Razlog je tome što još prenosimo podatke na nove stranice. To će trajati još neko vrijeme, pa vas pozivamo na strpljenje. Sigurno ćemo imati još stvari za popravljati i mijenjati stoga vas pozivam da nam pomognete i upozorite na sve veće greške na koje naiđete šetajući po našim stranicama.

Pozivam vas da se još ne registrirate budući da još trebamo donijeti konačnu odluku hoće li se osim članova MEFa moći i ostali registrirati i pod kojim uvjetima. Registracija će biti potrebna za komentiranje pojedinih članaka.

Budući da su nam došli brucoši pozivam ih da nas upoznaju na ovoj stranici. Sve zainteresirane brucoše koji žele biti dio tima studmefovaca pozivam da mi se jave na e-mail: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavascriptSamo registrirani korisnici mogu komentirati.
Molim ulogirajte se ili registrirajte.

 

Iz Arhive

endoscopic surgeryEndoskopsko uklanjanje ranog karcinoma želuca i crijeva metodom “tunelinga” prvi je put u petak izvedeno u K...
Opširnije...
HID & EFIS Od 20. do 21. listopada na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu održan je znanstveni skup „2017 Annua...
Opširnije...
TeaTime predavanje Na našem 19. TeaTime predavanju, 30.10.2017., druži...
Opširnije...
medial jordanUz čaj i čajne kekse družimo se u ponedjeljak, 30.10.2017, točno u 5.00 (p.m.) s prim.dr. Nabeelom Zoimatom koj...
Opširnije...

Korisnički račun


Zaboravili ste lozinku?
Ako još nemate Korisnički račun, možete ga kreirati ovdje.

Kalendar

« < Studeni 2020 > »
P U S C P S S
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Nadolazeći događaji

Bez dogadaja

Tko je online

Gostiju online: 1

Statistika

Korisnika: 174
Novosti: 1625
Linkova: 0