Home arrow Čuli smo arrow Čuli smo da... arrow Dobrodošlica brucošima
Dobrodošlica brucošima PDF Ispis E-mail
(3 glasova)

Doc   
Monday, 16 September 2013

 studmefDragi naši brucoši i brucošice Uredništvo STUDMEFa vam želi toplu dobrodošlicu na stranice STUDMEFa! 

Kao i svake godine STUDMEF medijski pokriva Uvodno predavanje za brucoše i fotografije s predavanja objavljuje u svojoj GALERIJI  

STUDMEF je stranica MEFa koja pokriva različite aspekte života na MEFu, a ciljna su nam populacija studenti, zaposlenici fakulteta, bivši studenti i liječnici. Uredništvo STUDMEFa je tim prof. Žižka sastavljen od nastavnika i od studenata entuzijasta vođenih željom da svojim radom i aktivnošću učine nešto za svoje kolege.Kroz tim je u proteklih dvanaest (12) godina prošlo više od stotinjak studenata.

Prosječna posjećenost STUDMEFa je oko 13.000 posjeta mjesečno što je za ovakvu vrstu web stranica koje se ne mijenjaju svakodnevno izvanredna posjećenost. 

Šetnjom kroz stranice STUDMEFa naći ćete na niz zanimljivih priloga. Posebno popularne stranice su naše Galerije, Nagrade, Intervjui i Čuli smo da. U našem Diplomandu možete pronaći sve doktore medicine koji su proteklih 95tak godina diplomirali na našem fakultetu.

"Čuli smo da" rubrika sadrži članke iz područja medicine i znanosti pisanih na jedna jednostavan korisniku (posjetiocu) prihvatljiv način. Od ove godine očekujemo i povećani broj članaka naših kolega nastavnika čime ćemo još više povećati kvalitetu rubrike. STUDMEF je citiran i prenošen u drugim novinskim publikacijama i web stranicama.

Na stranicama "Nagrade" pronaći ćete naše dobitnike dekanovih nagrada. Posebna poslastica su promocije čije se galerije nalaze u vrhu posjećenosti. Upravo je STUDMEF započeo s fotografijanjem oko 'Hipokrata' što se danas prihvatilo kao tradicija. Inicijatori smo i postavljanja djetelina s racunalima na drugom katu. Bili smo začetnici izrade prvog vodiča za brucoše s ciljem da brucošima olakšamo snalaženje i prve korake na medicini. Vodič za brucoše doživio je do sada nekoliko nadopuna. Iako sadašnje izdanje datira od unazad nekoliko godina još je uvijek u mnogim svojim dijelovima aktualno i korisno i sadrži niz za studij važnih informacija, kako o predmetima i samoj nastavi tako i o načinu kako da na najbolji način iskoristite svoje slobodno vrijeme.

Osmislili smo, inicirali i organiziral te punih osam godina vodili projekt "Dan druženja i sporta"  (DDS) koji je za cilj imao poticanje i omogućavanje neformalnog druženja studenata, zaposlenika i nastavnika MEFa kroz različita sportska događanja, zabavu i natjecanja. 

I za kraj, dragi brucoši i koleg(ic)e studenti viših godina studija, kolege nastavnici i naši bivši studenti dobrodošli na stranice STUDMEFa u okviru weba Medicinskog fakulteta.

dr. Mirza Žižak 

urednik STUDMEFaSamo registrirani korisnici mogu komentirati.
Molim ulogirajte se ili registrirajte.

 

Iz Arhive

endoscopic surgeryEndoskopsko uklanjanje ranog karcinoma želuca i crijeva metodom “tunelinga” prvi je put u petak izvedeno u K...
Opširnije...
HID & EFIS Od 20. do 21. listopada na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu održan je znanstveni skup „2017 Annua...
Opširnije...
TeaTime predavanje Na našem 19. TeaTime predavanju, 30.10.2017., druži...
Opširnije...
medial jordanUz čaj i čajne kekse družimo se u ponedjeljak, 30.10.2017, točno u 5.00 (p.m.) s prim.dr. Nabeelom Zoimatom koj...
Opširnije...

Korisnički račun


Zaboravili ste lozinku?
Ako još nemate Korisnički račun, možete ga kreirati ovdje.

Kalendar

« < Prosinac 2020 > »
P U S C P S S
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Nadolazeći događaji

Bez dogadaja

Tko je online

Statistika

Korisnika: 174
Novosti: 1625
Linkova: 0