Home arrow Čuli smo arrow Čuli smo da... arrow Novinari i fotografi
Novinari i fotografi PDF Ispis E-mail
(0 glasova)

Doc   
Monday, 07 June 2010

studmef

Javite se i postanite studmefovi novinari i fotografi  - 

postanite dio tima koji je osmislio i vodio DDS.  

STUDMEF već duže vremena održava visoku prosječnu posjećenost koja u mjesečnim okvirima rijetko pada ispod 11.000 posjeta/mjesec. Ako se uzme u obzir da naše stranice po svom profilu nisu zamišljene da budu web portal to je ova razina posjećenosti to značajnija. Gotovo 75% posjetilaca dolazi na STUDMEF preko internetske tražilice (u 80% slučajeva je to google)  posjetioci su iz gotovo svih zemalja svijeta (uz izuzetak Afrike iz koje nam posjetioci dolaze isključivo iz sjevernih država).

Pored stranica  "Čuli smo da.." naše najposjećenije stranice su Diplomand zajedno s promoviranim dr. medicine (u planu su mala iznenađenja na navedenim stranicama), zatim Galerije (posebno DDS), Nagrade (među kojma se izdvajaju dekanove nagrade), te Intervjui.    

Cilj nam je povećati posjećenost STUDMEFa a time i cjelokupnog weba MEFa. Strateški cilj nam je kvalitetnim i zanimljivim sadržajima (od članaka do fotografija i videa) utjecati na povećanje prepoznatljivosti fakulteta. Uskoro planiramo započeti sa serijom stručnih i znanstvenih sadržaja koje će potpisivati znanstveni novaci MEFa. S druge strane dugoročni cilj STUDMEFa je povećanje obima naših najposjećenijih stranica (Čuli smo da.. i Galerije).

Stoga, trebam novinare i fotografe.

Javite se na Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript ukoliko nam se želite pridružiti.

Imamo sjajnu ekipu studenata svih godina studija.

Društvo je odlično, posao zanimljiv.

Obaveze koje vas očekuju su takve da bez ikakvog problema možete raditi u STUDMEFu i istodobno biti odličan student medicine. Kroz Uredništvo je do danas pošao veliki broj dobitnika dekanove i rektorove nagrade što samo po sebi vec puno govori. 

Pridružite nam se i postanite član Uredništva STUDMEFa !

 
doc. dr. Mirza Žižak
urednik i voditelj tima STUDMEFa
  Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript  

Samo registrirani korisnici mogu komentirati.
Molim ulogirajte se ili registrirajte.

 

Iz Arhive

endoscopic surgeryEndoskopsko uklanjanje ranog karcinoma želuca i crijeva metodom “tunelinga” prvi je put u petak izvedeno u K...
Opširnije...
HID & EFIS Od 20. do 21. listopada na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu održan je znanstveni skup „2017 Annua...
Opširnije...
TeaTime predavanje Na našem 19. TeaTime predavanju, 30.10.2017., druži...
Opširnije...
medial jordanUz čaj i čajne kekse družimo se u ponedjeljak, 30.10.2017, točno u 5.00 (p.m.) s prim.dr. Nabeelom Zoimatom koj...
Opširnije...

Korisnički račun


Zaboravili ste lozinku?
Ako još nemate Korisnički račun, možete ga kreirati ovdje.

Kalendar

« < Studeni 2020 > »
P U S C P S S
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Nadolazeći događaji

Bez dogadaja

Tko je online

Gostiju online: 1

Statistika

Korisnika: 174
Novosti: 1625
Linkova: 0