Home arrow Čuli smo arrow Čuli smo da... arrow Projekti STUDMEFa za ak. god. 2015/16
Projekti STUDMEFa za ak. god. 2015/16 PDF Ispis E-mail
(0 glasova)

Doc   
Sunday, 11 October 2015

STUDMEF logoZa ovu akademsku godinu 2015/16. najavljujemo nekoliko projekata koji bi se trebali ostvariti pod okriljem Uredništva STUDMEFa. Naki su projekti već pri kraju (poput Albuma Generacije 2015. i obnovljenog Vodiča za brucoše), drugi su u fazi realizacije dok treći prolaze kroz fazu poliranja u projekcijama Uredništva. Slijedećih tjedana krećemo s više projekata koji bi mogli imati dobar prijem kod naših vjernih fanova. Službeno vas je trenutno 500ak, a cilj nam je (za sada) do 5.studenog 2015. povećati taj broj na bar 1000. Stoga, ako nas smatrate zanimljivim i korisnim lajkajte nas na našoj Facebook stranici .

Slijedeći su projekti koje planiramo ostvariti:

  • Virtualna šetnja po Šalati i fakultetu (za one koji nisu znali podsjećamo da smo među prvima unutar Sveučilišta koji su još davne 2003. napravili virtualnu šetnju kroz fakultet). Cilj nam je obnoviti virtualnu šetnju i omogućiti posjetiocima našeg weba MEFa (iz svih djelova svijeta) da prošetaju po Šalati i Fakultetu kako bi vidjeli gdje radimo i studiramo.
  • TeaTime powered by STUDMEF je trenutno naš najuspješniji projekt s velikim odazivom posjetioca. Projekt nastavljamo sa serijom atraktivnih predavanja i predavača u Klubu HIIMa svakog prvog četvrtka u mjesecu s početkom u 5.00 pm uz čaj i kekse. Raspored predavanja za ovu ak. godinu biti će uskoro objavljen na našim stranicama.
  • Lecture Time je projekt koji će obuhvatiti seriju kratkih tematskih video predavanja naših nastavnika iz različitih područja medicine namijenjenih studentima i liječnicima. Video predavanja će preko STUDMEFovog YouTube kanala biti javno dostupna svim zainteresiranim. Očekujemo objavuprvih video predavanja početkom studenog.
  • Student Lecture Time je projekt koji će obuhvatiti kratka tematska video predavanja iz različitih područja medicine u čijoj izradi sudjeluju studenti.  
  • Album Generacije je projekt koji obuhvaća izradu albuma cijele jedne generacije. Za potrebe projekta fotografiraju se sve promocije održane u jednoj ak. godini i zatim se obradom i odabirom najboljih fotografija stvara album cijele generacije. Prve reakcije na Album Generacije 2015. su izvrsne tako da se za ovu ak. godinu i Album Generacije 2016. planira proširivanje projekta kojem se pridružuje Uprava Fakulteta pa se očekuju značajne novine koje će dekan fakulteta najaviti na prezentaciji projekta "Album Generacije 2015."
  • Vodič za brucoše i studente viših studijskih godina. Projekt je dijelom već ostvaren izradom i posljednjim "glancanjem" obnovljenog i dopunjenog Vodiča za brucoše. Cilj je nastaviti i s vodičem za više studijske godine (poslan je poziv na suradnju). Posebna je novina da uskoro objavljujemo i vodič za brucoše na engleskom za nase brucoše na studiju medicine na engleskom (vodič je u završnoj fazi i sada slijedi njegovo poliranje)
  • Adventure Time je projekt u kojem će vas uredništvo STUDMEFa voditi na zanimljiva putovanja i druženja.

 Samo registrirani korisnici mogu komentirati.
Molim ulogirajte se ili registrirajte.

 

Iz Arhive

endoscopic surgeryEndoskopsko uklanjanje ranog karcinoma želuca i crijeva metodom “tunelinga” prvi je put u petak izvedeno u K...
Opširnije...
HID & EFIS Od 20. do 21. listopada na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu održan je znanstveni skup „2017 Annua...
Opširnije...
TeaTime predavanje Na našem 19. TeaTime predavanju, 30.10.2017., druži...
Opširnije...
medial jordanUz čaj i čajne kekse družimo se u ponedjeljak, 30.10.2017, točno u 5.00 (p.m.) s prim.dr. Nabeelom Zoimatom koj...
Opširnije...

Korisnički račun


Zaboravili ste lozinku?
Ako još nemate Korisnički račun, možete ga kreirati ovdje.

Kalendar

« < Prosinac 2020 > »
P U S C P S S
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Nadolazeći događaji

Bez dogadaja

Tko je online

Statistika

Korisnika: 174
Novosti: 1625
Linkova: 0