Home arrow Čuli smo arrow Čuli smo da... arrow Prošli je vikend bio pun
Prošli je vikend bio pun PDF Ispis E-mail
(0 glasova)

Amcl   
Wednesday, 26 June 2002
piceje prošli vikend bio pun - kako za koga ugodnih odnosno neugodnih iznendjenja! Neočekivani ishodi raznih situacija i događaja nizali su se jedan za drugim, a atmosfera je bivala sve napetija - do trenutka kad napete živce nije opustila STUDMEFova sangria (prema mišljenju mnogobrojnih kušača bila je to i definitivno najbolja vrsta sangrie u gradu).
Nije teško pogoditi da se radi o subotnjem STUDMEFovu promotivnom danu za koga se svi Studmefovci nadaju da će prerasti u tradiciju. Naime, nevjerojatno je da fakultet ovakove reputacije nema nikakvo organizirano obilježavanje završetka predavanja. Predlažemo chiefovima našeg faksa da od slijedeće godine uvedu fakultetski praznični dan, koji bi se mogao nazvati Sportski dan, Dan od sporta, ili neki upadljiviji naslov, kojim bi se obilježio završetak predavanja tekuće školske godine. Dan bi se trebao slaviti u prvom tjednu lipnja, budući da svaki kasniji termin može poremetiti ritam učenja (ne zaboravimo ispiti počinju već od 15.06). No vratimo se mi našem promotivnom danu.
Nogometni derbi (četvrti put, tako da je to već postala tradicija) i teniski meč (prvi puta i nadamo se da će postati tradicija) izmedju studenata i ekipe fakulteta pokazao se punim pogotkom jer su gledaoci uživali i u jednom i u drugom. Da će dan biti iznenadjujući, moglo se predvidjeti već oko 13h, kad su naši "vatreni" u Japanu pobjedonosno odnijeli 3 boda, sada već možemo reći fantastičnim trijumfom nad Talijanima (što smo svi potajno priželjkivali, ali ne i sa sigurnošću očekivali...).
I dok je u teniskom turniru fakultetska garnitura već lagano potvrdjivala zavidno vodstvo, na nogometne se rezultate tek čekalo. Da li zbog poveće količine pive popijenog u čast Hravtske reprezantacije, ili zbog unaprijed prevelike sigurnosti u pobjedu, studenti medicinskog fakulteta nisu dali maksimum od sebe, i iskoristili su samo dio svojih sposobnosti, te su dopustili profesorima da promijene povijest svojih poraza i pobijede studente s 3:2!
Da li je tu bilo umiješano i malo straha od posljedica eventualnih agresivnijih pokušaja dobivanja lopte, i (strahopoštovanja prema sucima - možemo samo nagađati, ali rezulat je tu, povijest je promijenjena, a studenti su moralno poljuljani (iako su osim psihičkih neki zadobili i ozbiljnije fizičke ozljede).

Samo registrirani korisnici mogu komentirati.
Molim ulogirajte se ili registrirajte.

 

Iz Arhive

endoscopic surgeryEndoskopsko uklanjanje ranog karcinoma želuca i crijeva metodom “tunelinga” prvi je put u petak izvedeno u K...
Opširnije...
HID & EFIS Od 20. do 21. listopada na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu održan je znanstveni skup „2017 Annua...
Opširnije...
TeaTime predavanje Na našem 19. TeaTime predavanju, 30.10.2017., druži...
Opširnije...
medial jordanUz čaj i čajne kekse družimo se u ponedjeljak, 30.10.2017, točno u 5.00 (p.m.) s prim.dr. Nabeelom Zoimatom koj...
Opširnije...

Korisnički račun


Zaboravili ste lozinku?
Ako još nemate Korisnički račun, možete ga kreirati ovdje.

Kalendar

« < Studeni 2020 > »
P U S C P S S
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Nadolazeći događaji

Bez dogadaja

Tko je online

Gostiju online: 2

Statistika

Korisnika: 174
Novosti: 1625
Linkova: 0