Home arrow Čuli smo arrow Čuli smo da... arrow Tea Time i "Boli me glava od učenja"
Tea Time i "Boli me glava od učenja" PDF Ispis E-mail
(0 glasova)

Tea Time w Goran Ivkić
Doc   
Monday, 30 March 2015

tea time w goran ivkic 26.3.2015., posljednjeg četvrtka u ožujku s početkom u 5.00 p.m. održan je prvi „Tea Time powered by STUDMEF“. Naš novi projekt u kojem ćemo vam hladne i vruće teme prezentirati na nov i zanimljiv način uz pomoć atraktivnih gostiju. Da smo s prvom temom pogodili „u sridu“ pokazuje  sjajan odaziv od preko stotinjak prijavljenih studenata. Nažalost zbog ograničenosti prostora (klub HIIMa) morali smo igrati po sistemu: „Tko prvi, njegova djevojka“ pa smo nakon 50e potvrde dolaska bili prisiljeni stati s daljnjim prijavama.

             Naš prvi Tea time gost je u najboljem svjetlu pokazao kako znamo dobro izabrati. Dr. Goran Ivkić održao je sjajno i zanimljivo predavanje o glavoboljama. Naučili smo kako stres utječe na glavobolje te otkrili kako na njega možemo utjecati. Nesvakidašnji je bio prvi savjet našeg gosta: Nemojte čitati novine! Prema dr. Ivkiću već bi nam taj mali napor mogao donijeti samo dobro. Zatim je nastavio u istom tonu: „Organizirajte se, uzmite vremena za sebe i dovedite se u red“. Već je to dovoljno da stres dovedemo na znatno nižu razinu – a to je već pola uspjeha do uklanjanja glavobolja.

       Dr. Ivkić nam je otkrio svoju tajnu u vidu vježbi disanja (uskoro ćemo vam ih objaviti na našim stranicama) i „bojanja zraka“ s kojom se ne samo njegovi brojni pacijenti, već i on sam, bore protiv ovog gorućeg zdravstvenog problema.  

        Sve su ove priče dodatno popraćene brojnim zanimljivostima, dogodovštinama i anegdotama iz studentskog života samog dr. Ivkića. Prenio nam je i pokoju životnu mudrost!

Što napisati za kraj? Bilo je to sjajno, zabavno (pogledajte fotografije u galeriji ), zanimljivo i korisno druženje u 5.00 p.m.

         Svi vi koji niste prisustvovali Tea Time-u, možete žaliti, ali ne očajavajte. Nova čajanka powered by STUDMEF se bliži. Pažljivo smo birali prvog gosta, a neće biti ništa drugačije ni s našim drugim gostom.

 

You do not need to be englishman to have a tea at Tea Time powered by STUDMEFSamo registrirani korisnici mogu komentirati.
Molim ulogirajte se ili registrirajte.

 

Iz Arhive

endoscopic surgeryEndoskopsko uklanjanje ranog karcinoma želuca i crijeva metodom “tunelinga” prvi je put u petak izvedeno u K...
Opširnije...
HID & EFIS Od 20. do 21. listopada na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu održan je znanstveni skup „2017 Annua...
Opširnije...
TeaTime predavanje Na našem 19. TeaTime predavanju, 30.10.2017., druži...
Opširnije...
medial jordanUz čaj i čajne kekse družimo se u ponedjeljak, 30.10.2017, točno u 5.00 (p.m.) s prim.dr. Nabeelom Zoimatom koj...
Opširnije...

Korisnički račun


Zaboravili ste lozinku?
Ako još nemate Korisnički račun, možete ga kreirati ovdje.

Kalendar

« < Prosinac 2020 > »
P U S C P S S
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Nadolazeći događaji

Bez dogadaja

Tko je online

Gostiju online: 1

Statistika

Korisnika: 174
Novosti: 1625
Linkova: 0