Home arrow Čuli smo arrow Čuli smo da... arrow Tea Time sa dr. Ivkićem uz prilog "Boli me glava od učenja"
Tea Time sa dr. Ivkićem uz prilog "Boli me glava od učenja" PDF Ispis E-mail
(1 glas)

Doc   
Monday, 23 March 2015

 

ivkic goran

Dr. Goran Ivkić, specijalist neurolog i asistent na MEFu. Sudjeluje u dodiplomskoj nastavi na Katedrama za anatomiju i za neuroznanost te u nekoliko izbornih predmeta na Medicinskom fakultetu: „Mehanizam boli”, „Neurofiziologija stresa”, „Živčana stanica” i „Vrti mi se”.
Kao specijalist neurolog radi u poliklinici NEURON pri HIIMu, a uže područje interesa su mu: Poremećaji svijesti, epilepsija i EEG, glavobolje i psihosomatika.

Čest je predavač na raznim znanstvenim i stučnim skupovima na temama koje objašnjavaju funkcionalne i neuroanatomske mehanizme raznih neurobioloških sustava, mehanizme plastičnosti, te mehanizme raznih neuroloških poremećaja. Autor je tridesetak indeksiranih radova i članaka u stručnoj i znanstvenoj literaturi.

Uredništvo STUDMEFa započinje s realizacijom projekta čije su osnove postavljene prije gotovo osam mjeseci. Predavanja će se održavati u mjesečnim intervalima i obuhvatati će teme iz različitih područja od interesa članovima fakulteta, studentima i nastavnicima.

Projekt smo nazvali "TeaTime powered by STUDMEF" čime smo nastojali opisati format naših predavanja. Lagano, pitljivo, jednostavno, razumljivo, korisno i edukativno.

Uredništvo STUDMEFa vas poziva na svoj prvi "Tea Time" za koji smo odabrali temu „Boli me glava od učenja“ i predavača dr. Gorana Ivkića. Tea Time će se održati u četvrtak 26.3. u prostorima „Kluba“ (3 kat) u zgradi HIIM-a. Kao što i priliči nazivu, Tea Time započinje točno u 5.00 PM.

Tema je namijenjena svima koje ponekad zaboli glava od silnog učenja ili od onoga što vam učenje donosi. Stres, neispavanost i loša prehrana, dobro su poznate navike medicinara tijekom ispitnih rokova, i sve su one dobra podloga za mogući razvoj glavobolje.

Gost Tea Timea, dr. Ivkić, se sprema ispričati nam sjajnu priču o razlozima nastanka glavobolje, njenoj povezanosti sa stresom, te kako je umanjiti. Isto tako čuti ćemo koji su najčešći tipovi, koga najčešće pogađa i kada se zbog glavobolje treba zabrinuti. Garantiramo dobru zabavu tijekom koje ćete saznati kako spriječiti, liječiti i doskočiti glavobolji!

Stoga, imajte na umu:
you do not need to be an english-man to have a tea at Tea Time powered by STUDMEF.Samo registrirani korisnici mogu komentirati.
Molim ulogirajte se ili registrirajte.

 

Iz Arhive

endoscopic surgeryEndoskopsko uklanjanje ranog karcinoma želuca i crijeva metodom “tunelinga” prvi je put u petak izvedeno u K...
Opširnije...
HID & EFIS Od 20. do 21. listopada na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu održan je znanstveni skup „2017 Annua...
Opširnije...
TeaTime predavanje Na našem 19. TeaTime predavanju, 30.10.2017., druži...
Opširnije...
medial jordanUz čaj i čajne kekse družimo se u ponedjeljak, 30.10.2017, točno u 5.00 (p.m.) s prim.dr. Nabeelom Zoimatom koj...
Opširnije...

Korisnički račun


Zaboravili ste lozinku?
Ako još nemate Korisnički račun, možete ga kreirati ovdje.

Kalendar

« < Sijecanj 2021 > »
P U S C P S S
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Nadolazeći događaji

Bez dogadaja

Tko je online

Statistika

Korisnika: 174
Novosti: 1625
Linkova: 0