Home arrow Čuli smo arrow Čuli smo da... arrow U četvrtak 1.04.2010. aktiviraju se stranice LMS-referade
U četvrtak 1.04.2010. aktiviraju se stranice LMS-referade PDF Ispis E-mail
(1 glas)

Doc   
Monday, 29 March 2010

 lms referadaKako je i najavljeno u četvrtak, 1.04.2010. aktivirat će se stranice studentske referade unutar MEF-LMSa. Radi se o jednoj od najvećih novina unutar LMSa (inače planirane tek za slijedeću ak. godinu). Cilj aktivacije je da se studentima informacije približe koliko god je to moguće te im se na taj olakša studiranje.

Proteklih tjedana je učinjena dodatna edukacija tajnica u studentskoj referadi (sve nastavne baze), uređivane su stranica referade, postavljene su posljednje obavijesti, pravilnici važni studentima te različiti rasporedi. 
 
Dakle, cilj je da se na jednom mjestu mogu pronaći sve informacije i obavijesti usko vezane uz nastavu koje su se do sada mogle naći ili isključivo na oglasnim pločama ili po različitim web stranicama.


Informacije koje će se moći pronaći na stranicama referade su podijeljene u:
 
OPĆE informacije:
  • obavijesti o stipendijama, testiranju indeksa
  • obavijesti o uvjetima upisa u više godine studija
  • izvodi iz pravilnika o nastavi i ispitima
  • ogledni primjerci pisanja molbi i zahtjeva
Informacije o NASTAVI
  • rasporedi studenata po grupama, rasporedi ispita
  • nastavni i izvedbeni planovi po godinama i predmetima
  • uvid u izvedbene planove po svim kolegijima
Informacije o IZBORNIM PREDMETIMA

 

 

 

Prema tome, zahvaljujući mogućnostima LMSa, od 1.04.2010. svi će studenti moći (ukoliko to žele)

 

  • sve relevantne i važne informacije i obavijesti dobivati direktno na svoje sluzbene studentske e-mail adrese. Dakle, studenti više neće trebati zbog obavijesti o rasporedima i/ili ispitima dolaziti na neku od nastavnih baza (Šalata, Rebro, Vinogradska, Dubrava, Zajčeva, ŠNZ i dr.) da bi na oglasnoj ploči pronašli željene informacije.
  • Sve obavijesti o natječajima, stipendijama i sl.  će se studentima proslijeđivati neposredno u njihove studentske e-mail adrese tako da će svi biti na vrijeme informirani.
  • Pojednostavit će se obavještavanje studenta o važnim predavanjima, događanjima unutar MEFa, o dodatnim aktivnostima i rokovima i sl. Dostava informacija će biti sigurna budući da će svi studenti biti obavješteni čak i iako ne dolaze na MEF-LMS stranice. 

Budući da MEF-LMS još nije obavezan, zbog studenata koji ga iz bilo kojeg razloga ne žele koristiti sve će se navedene informacije moći i dalje naći na oglasnim pločama, odnosno na web stranicama. Isto tako svi studenti koji više ne žele imati profil na MEF-LMSu mogu (preko Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript ) zatražiti brisanje svog profila iz LMSa.

 

VAŽNO SVIM STUDENTIMA!!!
Sve relevantne informacije i obavijesti će se studentima (ukoliko to žele) iz MEF-LMSa proslijeđivati na njihove studentske e-mail adrese. Na taj će način, i bez dolaska na MEF-LMS ili na neku od nastavnih baza, biti na vrijeme i stalno informirani o aktivnostima na fakultetu.

Da bi studenti mogli koristi navedenu mogućnost MEF-LMSa potrebno je da aktiviraju i koriste svoje službene studentske e-mail adrese.

Studentska email adresa glasi:  Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript (detalje možete pronaći na stranicama MEF-LMSa


Vjerujem da vam je, iz navedenog, sasvim jasno zašto aktivaciju referade unutar MEF-LMSa (koje je inace bilo u planu tek slijedeće godine) smatram jednom od najvažnijih promjena unutar MEF-LMS ( ali i ne samo LMSa).


Samo registrirani korisnici mogu komentirati.
Molim ulogirajte se ili registrirajte.

 

Iz Arhive

endoscopic surgeryEndoskopsko uklanjanje ranog karcinoma želuca i crijeva metodom “tunelinga” prvi je put u petak izvedeno u K...
Opširnije...
HID & EFIS Od 20. do 21. listopada na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu održan je znanstveni skup „2017 Annua...
Opširnije...
TeaTime predavanje Na našem 19. TeaTime predavanju, 30.10.2017., druži...
Opširnije...
medial jordanUz čaj i čajne kekse družimo se u ponedjeljak, 30.10.2017, točno u 5.00 (p.m.) s prim.dr. Nabeelom Zoimatom koj...
Opširnije...

Korisnički račun


Zaboravili ste lozinku?
Ako još nemate Korisnički račun, možete ga kreirati ovdje.

Kalendar

« < Studeni 2020 > »
P U S C P S S
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Nadolazeći događaji

Bez dogadaja

Tko je online

Gostiju online: 2

Statistika

Korisnika: 174
Novosti: 1625
Linkova: 0