Home arrow Galerija arrow Događanja
 • Dan otvorenih vrata MEFa (16.04.2016.)
  46 slika

  Kao i prijašnjih godina Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu je i ove godine održao "Dan otvorenih vrata" u subotu, 16. travnja 2016. godine.

  Program je počeo u 10,00 sati obilaskom brojnih Katedri i Zavoda iz područja bazičnih znanosti, od anatomije, fiziologije, histologije, biologije, kemije, do fizike, patologije te HIIMa. U 12,00 sati je dekan prof. dr. sc. Marijan Klarica u ponoj dvorani Čačković predstavio Medicinski fakultet nakon čega je prof.dr.sc. Jasna Lovrić, predsjednica Povjerenstva za upis, odgovarala na pitanja zainteresiranih vezana za upis na Medicinski fakultet. Kakva je bila atmosfera na Danu otvorenih vrata pogledajte u našoj GALERIJI.

   
 •  
 •  
 •  
 • Predblagdansko ukrašavanje fakulteta 2015 (studmefovci 2015)
  82 slika

      Kićenje za blagdane stoljetna je tradicija bez kojeg je teško danas zamisliti ovaj dio godine. U ovom razdoblju sintagma "toplog doma" dobiva na značenju u svoj svojoj punini. Približavanje blagdanskog vremena donosi sa sobom poseban ugođaj i raspoloženje i normalno je da ih svi želimo unijeti i u svoj dom. Ako se uzme da nam je fakultet ovih šest godina drugi dom tada se sintagma "toplog doma" može slobodno prenijeti i na fakultet. I upravo zbog toga, studmefovci su ususret predstojećim blagdanima zatražili i dobili mogućnost da ukrase prostor svog fakulteta.

      Dana nam je puna sloboda u ukrašavanju interijera fakulteta. Ako se uzme da blagdansko dekoriranje i ukrašavanje unosi poseban šarm i opuštajuću atmosferu u prostor fakulteta tada zajedničko kičenje u krugu prijatelja i kolega nudi pravu predblagdansku zabavu. I ne samo to, omogućava dodatno upoznavanje i druženju s kolegama istih i različitih studijskih godina koje na druge načine možda i ne bi upoznali.

      Stoga smo pozvali studente da nam se pridruže i zajedno s nama doprinesu ljepoti, toplini i blagdanskoj atmosferi fakulteta.Ovaj put smo pozvali samo studente, a već slijedeće godine rado bi voljeli vidjeti i nastavnike jer fakultet je ipak naš zajednički drugi dom bar u jednom dijelu našeg života. 

  Jesmo li i koliko u tome uspjeli najbolje je da vidite na samom fakultetu, a atmosferu koja je vladala pri dekoriranju i ukrašavnju pogledajte u našoj galeriji slika.

   
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Tribina s ministrom Sinišom Vargom 2015.
  38 slika

  Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu i Studentski zbor Medicinskog fakulteta organizirali su u dvorani M. Čačković tribinu s Ministarstvom zdravlja u srijedu, 27. svibnja u 8.30. U okviru tribine studenti Fakulteta su mogli postaviti pitanja ministru zdravlja prim.dr. Siniši Vargi i članovima uprave Fakulteta na čelu sa dekanom Davorom Miličićem. 

  Na tribini su se raspravljala pitanja vezana uz raspisivanje pripravničkog staža, natječaja za specijalizacije kao i ostala pitanja koja se odnose na budućnost doktora medicine.

   
 

Kalendar

« < Sijecanj 2021 > »
P U S C P S S
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Nadolazeći događaji

Bez dogadaja

Tko je online

Statistika

Korisnika: 174
Novosti: 1625
Linkova: 0