Dobrodošli

   Prelijep je osjećaj kad se dobiva nagrada, dekanova, rektorova ili neka druga, jer u tom trenutku plijeniš svačiju pažnju i zavist cijelog gledateljstva (no, dobro bar onog  dijela koji nema istu takvu ili vrijedniju :))
U svakom slučaju isplati se potruditi da bi bili faca bar na nekoliko sati/dana/mjeseci - ovisi koliko ste vješti u produživanju svojih svijetlih trenutaka.  Ovdje možete vidjeti tko su sretnici i saznati kome su morali prodati dušu da bi ih dobili..
Home arrow Nagrade
Nagrade

     Lijep je to osjećaj kad se dobiva neka nagrada. Još kad je to dekanova nagrada onda u tom značajnom trenutku (bar u studentskom životu) plijeniš svačiju pažnju i zavist cijelog gledateljstva (no, dobro bar onog dijela koji nema istu takvu ili vrijedniju :)). Ozaren mašeš diplomom i koliko god želiš pobjeći od "svjetla pozornice" jednako tako nebi se htio maknuti jer uvijek nadaš da će te zapamtiti kakav predstojnik klinike kad bude biro znanstvene novake ili specijalizante.
     Dobiti Rektorovu nagradu nije mala stvar jer prolazi bar tri razine valorizacije: prvo mentora, zatim Povjerenstva na razini fakulteta i konačno Povjerenstva na razini Sveučilišta. Istina je da je ono prvo i drugo puno važnije jer treće samo potvrđuje mišljenje onog drugog. A kažu da to drugo vrlo često ovisi o onom prvom. Sve u svemu kad i prođete sve ti razine i jave vam da ste dobitnik Rektorove nagrade onda ste samo dijelom veseli jer vas nema tko vidjeti. Naime, za razliku od dekanove nagrade gdje vas vidi velik dio znanih profesora i kolega studenata, na rektorovu  osim prodekana a ponekad i dekana ne vidi vas nitko drugi.

U svakom slučaju isplati se potruditi da bi bili faca bar na nekoliko sati/dana/mjeseci - ovisi koliko ste vješti u produživanju svojih svijetlih trenutaka.
    Ovdje možete vidjeti tko su sretnici i saznati kome su morali prodati dušu da bi ih dobili...

Korisnički račun


Zaboravili ste lozinku?
Ako još nemate Korisnički račun, možete ga kreirati ovdje.

Kalendar

« < Sijecanj 2021 > »
P U S C P S S
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Nadolazeći događaji

Bez dogadaja

Tko je online

Statistika

Korisnika: 174
Novosti: 1625
Linkova: 0