Home arrow Uvjeti korištenja
Opći uvjeti korištenja PDF Ispis E-mail
(0 glasova)

Doc   
Monday, 10 March 2008

OPĆI UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na STUDMEFu (http://cms.mef.hr/studmef) ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Uredništva STUDMEFa ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Uredništvu ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na STUDMEFu mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Zabranjeno je javno prikazivanje, objavljivanje, prenošenje, mijenjanje, reproduciranje, distribucija, izrada kopija te svaka druga vrsta uporabe sadržaja STUDMEFovskih stranica bez izričitog prethodnog dopuštenja Uredništva STUDMEFa. Ako je takvo dopuštenje dano, nije dopušteno mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorsko pravo.

Korištenjem sadržaja web stranica STUDMFa korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja ovih web stranice te prihvaća koristiti njihov sadržaj isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Uredništvo se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ove web stranice, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ove web stranice, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ove web stranice.

STUDMEF stranice sadrže i dokumente, podatke, informacije kao i veze do drugih Internet stranica kreiranih od suradnika koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Uredništvo nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim Internet stranicama uopće te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući i točnost, potpunost i dostupnost sadržaju na Internet stranicama kreiranim od strane suradnika.

Pravila korištenja - korisnički račun

 

Kalendar

« < Studeni 2020 > »
P U S C P S S
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Nadolazeći događaji

Bez dogadaja

Tko je online

Gostiju online: 1

Statistika

Korisnika: 174
Novosti: 1625
Linkova: 0